Mari

Moikka!
Mä olen Mari ja olen ohjannut vaelluksia Hersir-tallilla vuodesta 2017. Olen ratsastanut pikkutytöstä lähtien. Issikat veivät sydämeni jo 90-luvulla, kun kävin ensimmäistä askellajikurssiani alakouluikäisenä. Sittemmin väliin mahtuu paljon isoja hevosia, ylläpito- ja vuokraheppoja. Issikoiden pariin palasin pysyvästi tutustuttuani Hersirin lempeään vaellustoimintaan n. 8v sitten. Hurahdus olikin totaalinen ja haave omasta issikasta toteutui v. 2018, jolloin ostin Kristallin 40v-lahjaksi itselleni. Tallilla minua tapaa melko usein, sillä Kristall asuu Hersirissä ja on usein myös mukana retkillä.

Askellajiratsastus on vienyt täysin mennessään ja rakastankin eniten tölttimaastoja. Ylipäätään maastossa ratsastus on aina ollut se mun omin juttu. Ohjaajana haluan aina kuunnella asiakkaiden toiveita tarkasti, kannustaa ja luoda myönteistä ilmapiiriä. Kaikki tallin hevoset ovat minulle rakkaita työkavereita, eivät työvälineitä, ja haluankin kuunnella ja ymmärtää myös hevosten tarpeita erityisen tarkasti. Issikoissa rakastan niiden herkkyyttä sekä vahvuutta – ne ovat mielestäni aivan ainutlaatuiset elementit yhdistyessään! ❤️

Vapaa-aikani kuluu metsissä painellen joko hevosen tai collie-koirani kanssa, ja kouluikäisten lasteni harrastuksissa. Luonnon lisäksi rakastan musiikkia ja matkustelua.

Päätyöni on markkinoinnin ja viestinnän alalla, ja häärään myös Hersirin markkinoinnissa Heidin apuna.